National Award voor de beste ondernemend bedrijf rond Greenways Spanje 2011

Kamer met een tweepersoonsbed en een tweepersoonsbed. Foto's 4-6 personen

La Trucha

Tweepersoonskamer. Foto's 2-4 personen

La Nutria

Kamer met een tweepersoonsbed en een tweepersoonsbed. Foto's 4-6 personen

Martín Pescador

Kamer met dubbel bed en drie tweepersoonskamers. Foto's 8-12 personen

La Garza Real

Kamer met een tweepersoonsbed en drie tweepersoonskamers. Foto's 8-12 personen

El Ruiseñor

We hebben het zwembad al open!Maak een Reservering!

Bekijk beschikbaarheid en reserveer meteen

Bed in Cazalla de la Sierra op de rivier de Hueznar en binnen uw galerie bos, direct aan het begin van de Greenway in de Sierra Norte de Sevilla en aan de voet van de GR 48, Groot-Wandelpad die Sierra Morena kruist . Vanaf hier ook beginnen wandelpaden en hellingen Molino Cork. Ook afwijken van de paden vee Bed Cazalla-Extremadura, Rivera Hueznar en Cordel van Merinas of pad.

Andere natuurlijke bezienswaardigheden langs de Paraiso del Hueznar die in staat zijn om de recreatieve gebieden Isla Margarita en Castillejo genieten zijn. Het is ook de plaats waar de rek van Coto intensief vissen op forel Molino Cork, uniek in de provincie Sevilla begint.

In de Greenway zal nadenken over de Natural Monument Cascades Martinete en de geboorte van Hueznar rivier. Zij zullen passeren San Nicolas del Puerto, waar ze een bezoek aan de Romeinse brug over de rivier strand en het einde van trazazo genieten van de karst bergen van de Tweede Natural Monument, de Cerro del Hierro, oude koraalrif (450 miljoen jaar), de grootste monument van Andalusië en de meest bezochte.

 

 Kom en geniet van wat geeft je hart

de de Sierra Morena de Sevilla!!

Onze toeristische accommodatie is bedoeld om VREDE en rust te bieden aan onze klanten, evenals het gebruik en genot van de natuur. Als dit niet het doel van uw verblijf is, zijn onze vestigingen niet geschikt. Vrijgezellenfeesten, feesten met muziek etc. zijn niet toegestaan.

Contact

Straatnaam Weg A-455 Km 8
 41370 Cazalla de la Sierra (Sevilla)
 Spanje
GPS GPS 37.931825, -5.705140
E-Mail [email protected]
Mobiele Telefoon +34 609058860
Telefoon +34 955490104